Poradovník

Všetko, čo by ste mali vedieť ohľadom fotoknihy premium

…čo keby ste urobili zo svojej ďalšej fotoknihy výrobok, ktorý je ten najlepší z najlepších? Takúto možnosť vám dáva naša prémiová ponuka s väzbou typu lay flat. Zistite, prečo stojí za to ju využiť pri navrhovaní vašej ďalšej panoramatickej fotoknihy, ktorej fotografie priamo volajú po použití tohto typu riešenia.

Fotokniha vždy v móde

Nikoho, kto aspoň raz vytvoril svoju fotoknihu s prázdninovými spomienkami, netreba nijako zvlášť presviedčať o jej výhodách. Existuje lepšia pamiatka z prázdninových ciest, ako elegantne vydaný album plný našich vlastných fotografií? Doplnených efektnými grafickými ozdobami, a predovšetkým presnými popismi, vďaka ktorým si zapamätáme, s čím sa daná fotografia spája. O obľúbenosti tohto výrobku svedčí obrovské množstvo objednávaných na celom svete fotokníh.

A čo takto panoramaticky?

Používaný v prémiových fotoknihách špeciálny spôsob väzby (lay flat) nám dovoľuje eliminovať drážku, ktorá je vidieť uprostred knihy a je charakteristická pre typické albumy. Kniha pôsobí viac plochým dojmom, a človek, ktorý si ju prezerá, vidí fotografiu, ktorá plynulo prechádza z jednej strany na druhú. Toto riešenie je ideálne pre zábery krajiny, uplatní sa ale samozrejme aj v iných prípadoch. Luxusný charakter výrobku navyše zdôrazňuje použitie silného fotografického papiera (silnejšieho ako v štandardných fotoknihách) a tvrdého obalu, ktorý si môžete zvoliť ako v lesklej, tak aj matnej verzii.

Kedy siahnuť po fotoknihe zo sady „premium“?

Odpoveď na túto otázku sa ponúka len jedna: čo najčastejšie! ? Napriek tomu však existuje niekoľko druhov fotografií, ktoré priamo vyzývajú, aby sa vždy objavili v našej fotoknihe premium. V prvom rade to sú už spomínané panoramatické zábery krajiny. Treba však mať na pamäti aj skupinové zábery, napríklad snímky, ktoré boli zhotovené počas svadby alebo firemného kick-offu, kde sa veľký počet účastníkov vojde iba na širokú panoramatickú fotografiu. Takisto koláže sa budú dokonale prezentovať v plochej fotoknihe typu premium, najmä v prípade, keď jeden z prvkov našej skladačky navrhneme takým spôsobom, že prechádza zo strany na stranu. Možností je samozrejme rozhodne viac a závisia len od vašej voľby a vynaliezavosti.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.