Inšpirácie

Úžasné nápady na oslavu 10. narodenín

narodeniny..3

Mať narodeniny je tak vzrušujúce obdobie, ale 10. narodeniny sú pre dieťa obzvlášť dôležitým míľnikom. Od zdobenia domu až po servírovanie dokonalého dezertu. Každý rodič chce, aby boli 10. narodeniny jeho dieťaťa dokonalé. Nezabudnite sa opýtať svojho dieťaťa, koho chce na oslavu pozvať, aké jedlo by ich potešilo, a nakoniec aký motív oslavy by si želalo. Či už chcete usporiadať večierok vo svojom dome, na záhrade alebo na inom mieste, pozrite sa pre inšpiráciu na naše nápady na oslavu 10. narodenín.

Nápady na oslavu 10. narodenín pre chlapcov

Nájsť perfektný motív na oslavu narodenín vášho malého chlapca môže byť náročná úloha. Ak si nie ste istí, aký motív vybrať, už nehľadajte. Tieto motívy a nápady budú určite hitom u vášho syna a všetkých jeho kamarátov.

narodeniny..

Športová oslava

Ak váš syn rád športuje alebo má obľúbený tím, ktorému fandí, narodeninová oslava so športovou tematikou je pre neho ideálna. Nechajte všetkých hostí prísť v drese alebo farbách jeho obľúbeného tímu. Ako dezert môžete podávať koláčiky v tvare lopty s polevou v tých správnych farbách.

narodeniny..1

Klasická filmová noc

Staromóda, ale klasická filmová noc je perfektnou voľbou, ak chcete neformálnu a nenápadnú narodeninovú oslavu. Pre výzdobu na steny použite výjavy z filmu. Podávajte popcorn v pruhovaných miskách a vyberte obľúbený film vášho oslávenca.

Vesmír

Ak vaše dieťa miluje vesmír, vyzdobte dom hviezdami a siluetami rôznych planét. Ako aktivitu pre deti môžete vyrobiť mimozemské antény z drôtikov a polystyrénových gulí. Môžete tiež vytvárať kozmické lode z lepenkových škatúľ, s ktorými sa bude každý hrať. Ako dezert pripravte mimozemské sušienky a nechajte hostí ich nazdobiť.

narodeniny..2

Nápady na oslavu 10. narodenín pre dievčatá

Rodičia vždy chcú urobiť maximum, pokiaľ ide o dokonalý motív pre ich malé dievčatko. Vytvorenie malebnej narodeninovej oslavy je ťažké, ale vybrať pre ňu ten správny motív nemusí byť.

narodeniny..3

Rozprávka

Ak sú snom vašej malej oslávenkyne rozprávkové narodeniny, dajte jej práve toto. Nechajte všetky dievčatá obliecť sa do svojich obľúbených princeznovských kostýmov. Pripravte trblietky, ktorými si vyzdobia svoje tváre. Po dome rozvešajte motýle a balóniky v obľúbených farbách oslávenkyne. Na pamiatku rozdajte v taštičky s čelenkou alebo kráľovskou korunou.

narodeniny..4

Čajový večierok

Niekedy sa malé dievčatká chcú cítiť ako skutoční dospelí. Ideálny spôsob, ako to urobiť, je mať na narodeniny čajovú párty. Ozdobte stoly čipkou a povedzte hosťom, aby prišli v elegantných šatách, rukaviciach a klobúkoch. Pripravte miesta na sedenie, nechajte ich vybrať si čaj a pripravte ho. Môžete pripraviť k jedlu malé sendviče a samozrejme čajové sušienky.

Tanečné párty

Tanečná párty je dokonalým spôsobom, ako osláviť narodeniny. Môžete si zahrať hry ako trebárs Just Dance a pripraviť mix obľúbených skladieb vašej oslávenkyne. Prichystajte pre dievčatá páperové boa a trblietavé slnečné okuliare. Môžete sa dokonca zapojiť do zábavy aj vy a tancovať celú noc!

narodeniny..5

Miesta konania osláv 10. narodenín

Niekedy je pekné ísť na iné miesto konania, než na narodeninovú oslavu u vás doma. Ak nechcete organizovať večierok u vás doma alebo máte menšiu skupinu ľudí, našli sme pre vás ideálne miesta pre oslavy 10. narodenín.

  • Bowling: Zábavná aktivita pre ľudí všetkých vekových skupín. Ak sa k oslavám pripojí aj rodina oslávenca, je toto skvelý nápad. Vyberte si bowlingovú dráhu, ktorá poskytuje aj občerstvenie, alebo vám umožní priniesť vlastný dezert.
  • Kino: Pokiaľ práve dávajú vhodný film
  • Párty v parku: Narodeniny v parku sú zadarmo a obzvlášť pekné, keď je dobré počasie. Prineste všetko jedlo, ktoré by ste podávali doma a ozdobte miesto skôr, než dorazia všetci hostia. Toto je perfektná voľba pre oslavy s väčším počtom ľudí alebo pre tých, ktorí chcú usporiadať záhradnú párty bez použitia vlastnej záhrady.

Jedlo pre deti na narodeninovej oslave

Podávať jedlo deťom na oslavách narodenín môže byť ťažké, najmä ak má každý iné preferencie alebo napríklad alergie. Prinášame niekoľko nápadov na jedlá, ktoré sú ľahké, interaktívne a určitepoteiaí hostí na oslave 10. narodenín.

  • Zemiačiky & Dip: Klasika – podávajte salsu, zakysanú smotanu alebo akúkoľvek omáčku a zemiačiky. Pokiaľ chcete mať zdravšiu variantu, podávajte hummus miesto dipu a nakrájanú zeleninu miesto chipsov. Je to jednoduché na prípravu a tiež na jedenie.
  • Vytvorte si vlastné pizzu: Výroba pizze je aktivita i jedlo v jednom! Pripravte cesto, prísady a nechajte deti ozdobiť pizzu ako samy chcú. Výroba týchto mini pízz je najlepší spôsob, ako zaistiť, aby si každý vybral, čo na pizzi chce.

narodeniny..6

Inšpirácia pozvánok na oslavy 10. narodenín

Akonáhle budete mať párty naplánovanú, nezabudnite včas rozposlať pozvánky. Rozosielajte ich pokojne aj 2 mesiace pred oslavou. Pozvánku môžete prispôsobiť tak, aby ladila s akýmkoľvek motívom. Môžete tiež skúsiť vytvoriť text pozvánky tak, aby zodpovedal motívu. Ak je napríklad téma „princezná“, môžete napísať „Ste srdečne pozvaní na narodeninovú oslavu princeznej ______.“ Na pozvánku môžete tiež pridať lesklé alebo fóliové doplnky, ktoré ju zvýraznia.

narodeniny..7

Nápady darčeky na pamiatku.

Každé dieťa rado odchádza z oslavy s niečím na pamiatku. Tento pridaný darček im spríjemní deň. Pripravte výslužku s cukrovinkami alebo samolepkami. Ak im chcete dať darček, ktorý ich pobaví, rozdajte skákacie loptičky alebo bublifuk.

Desiate narodeniny sú veľkým medzníkom v živote dieťaťa. Konečne sa dostali na dvojciferné číslo a to je rozhodne dôvod na oslavu. Nezabudnite ich zahrnúť do plánovania, aby vám mohli oznámiť, aký motív by bol pre nich ideálny. Prezrite si naše ďalšie nápady na oslavy pre všetky druhy osláv a  pre každú vekovú kategóriu.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.