Inšpirácie

Päť Nápadov Na Originálne Darčeky Ku Dňu Matiek

Koľkokrát ste Vašej mame ku Dňu matiek darovali na poslednú chvíľu zakúpenú kyticu, čokoládu alebo víno? Ak chcete tú rutinu zmeniť a darovať niečo menej štandardné, odporúčame Vám osobné darčeky. Stačí trochu fantázie a najdôležitejšia osoba Vášho života sa usmeje alebo dojatím pustí slzičku. Tu je niekoľko nápadov, ktoré sa Vašim mamičkám rozhodne budú páčiť.

Nápad č. 1: taška plná darčekov

Skúste popremýšľať čo má Vaša mama rada. Je na čokoládu? Rada skúša nové čaje? Alebo Vám každý rok posiela nový zoznam kníh, ktoré by si rada prečítala? Stačí nájsť tú správnu vec a pripraviť pre ňu originálne balenie. Aj štandardná sada na víno a čokoláda bude originálnym darčekom, keď ju zabalíte do látkovej tašky s nápisom „Relaxačná sada“. Tiež ju môžete urobiť s originálnymi sladkosťami – zabalené do tašky s nápisom „Čokoládová zásoba pre mamičku. Nedotýkať!“ určite Vašu mamu rozosmejú. Rovnakým spôsobom môžete pripraviť tašku na obľúbené čítanie alebo tašku pre milovníkov kávy. Darček bude originálny a zároveň praktický. Látková taška je ekologická a bude sa potom hodiť znova na nákupy.

Nápad č. 2: fotokniha s receptami

Nespomínate si občas na rodinné obedy? Po tom, ako ste sa odsťahovali sa Vám určite stalo, že ste mamičke volali, aby Vám prezradila recept na obľúbený koláč alebo domácu kuraciu polievku. Ak spolu s celou rodinou obdivujete mamičkine schopnosti, môžete skúsiť darček, ktorý jej to povie. Overte v akom stave je jej obľúbený receptár. Ak je trochu špinavý, recepty sa odlepujú a celok len drží na gumičku, určite stojí za to pripraviť pre mamičku jej vlastnú kuchárku! Zoznam obľúbených receptov s inštrukciami a krásnou fotkou bude krásnym a praktickým darčekom. Nezabudnite na väzbu – fotka Vašej mamičky a jej meno na obálke urobia skvelý dojem a mamička bude rozhodne knihu používať častejšie. Ak nemáte  prístup k maminým receptom, pripravte pre ňu personalizovanú kuchárku, ktorú si môžete potom doplniť o recepty.

Nápad č. 3: spomienková nástenka

Veľa ľudí zbiera magnetky na chladničku ako suveníry z rôznych ciest a miest. Vaša maminka si zaslúži niečo viac: spomienkovú nástenku! Stačí kúpiť jednoduchú magnetickú tabuľu a pripraviť personalizované magnetky. V aplikácii Empik Foto pripravíte magnetky sľubovoľnou fotkou alebo nápisom, stačí zvoliť tie najkrajšie zábery. Ku každej fotke môžete pripraviť komentár, dátum fotenia, rámik alebo vtipný klipart. Pomocou pripravených magnetiek môžete potom umiestniť na tabuľu lístok do kina, kde mamičku pozvete, alebo rôzne suveníry: priania, spoločné snímky z fotobúdky alebo palubné vstupenky z poslednej cesty.

Nápad č. 4: rám plný fotografií

Stačí spojiť štyri dosky alebo použiť väčší rám od obrazu, aby ste vytvorili krásnu a originálnu pamiatku. Rám natrite mamičkinou obľúbenou farbou. Potom vnútri pripevnite niekoľko jutových šnúrok a ostanú len špendlíky alebo pripínačky. Krásne budú napríklad vyzerať aj štvorcové spomienky. Časť pripínačiek môže namiesto fotiek držať prianie ku Dňu matiek.

Nápad č. 5: fotopriania

Darček nemusí byť drahý, je dôležité aby bol premyslený a nepôsobil dojmom darčekov na poslednú chvíľu. Samotné fotoprianie môžete navrhnúť na stránkach Empik Foto s použitím vlastnej snímky alebo grafiky.

Ak hľadáte ďalšie nápady na personalizované darčeky, pozrite sa tu.  Všetky personalizované darčekové predmety nájdete na webstránkach Empik Foto.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.