O nás

Empik Foto sú vysoko kvalitné digitálne fotografie a fotodarčeky, ktoré vám dovolia zachytiť obľúbené momenty a zdieľať ich s priateľmi a blízkymi. Naše fotoknížky, hrnčeky, puzdrá na telefóny, tričká, vankúšiky, kalendáre, fotoobrazy a plagáty sa skvele osvedčia ako originálny suvenír, nástenná ozdoba, a tiež personalizovaný darček.

Oživujeme spomienky

Od významných a nezabudnuteľných udalostí po obyčajné, každodenné chvíle – život ponúka každému z nás veľa výnimočných chvíľ. Veríme, že je každá z nich neopakovateľná, a práve preto vám pomáhame uchovať najkrajšie spomienky, ktoré meníme na fotografie, fotoknížky a suveníry, ktoré si budete môcť užívať po dlhé roky.

Nás príbeh

Začali sme v roku 1996, keď sa ešte fotografie robili na tradičnom fotografickom filme a vyvolávali v predajniach s fotografickými službami, zatiaľ čo snímky sa lepili do albumov. Odvtedy sa veľa zmenilo, a my sme sa preniesli zo stacionárnych salónov na web a stali sme sa najpopulárnejším online obchodom vo svojom odbore v Poľsku. Povzbudení úspechom na rodnom trhu, sme rozšírili činnosť na území Českej republiky a Slovenska, kde sme prítomní od roku 2017. Neustále sa meníme a rozvíjame, ale naďalej sme verní našej prvotnej ambícii, aby sme zachytené spomienky oživovali najkvalitnejšími fotografickými produktmi.

Prísľub najvyššej kvality

V Empik Foto vyvíjame snahu o perfektné vykonanie každého produktu, preto neuznávame kompromisy s kvalitou. Vďaka najmodernejším technológiám, najkvalitnejším materiálom a trochu mágie, vám pomáhame zmeniť vaše obľúbené spomienky na fotografie a fotodarčeky, ktoré vám budú robiť radosť po celý život. Disponujeme vlastným fotografickým laboratóriom, čo nám zaisťuje plnú kontrolu nad výrobným procesom, a vaším fotografiám – profesionálne spracovanie, ktoré si zaslúžia. Výsledok? Prvoradá kvalita prevedenia a fotoprodukty podľa vašich očakávaní.