Inšpirácie

Nápady na fotoalbumy pre všetkých milovníkov zvierat

zvierata

Domáci maznáčikovia existujú vo všetkých možných tvaroch a veľkostiach. Jedna vec je ale jasná – práve ten váš maznáčik je rozhodne najroztomilejší. Jedna z možností, ako ukázať svoju lásku a oddanosť vášmu zábavnému, nepredvídateľnému a milému najlepšiemu priateľovi, je vytvoriť špeciálnu fotoknihu, ktorá bude len jeho – je to výborný nápad, ako dobre využiť všetky tie fotografie v telefóne.

Určite budete chcieť vybrať tie najsladšie obrázky, aby ste ukázali, aký je jedinečný. Nechajte ich osobnosť diktovať príbeh knihy. Tu je pár našich obľúbených nápadov na fotoalbumy s domácimi miláčikmi:

1. Zoznámte sa s našim miláčikom

Nový maznáčik v našom živote prináša vždy veľa vzrušenia, či už je to roztomilý malý škrečok alebo napríklad korytnačka. Zachyťte okamih, kedy privediete nového tvora domov, urobte fotografiu s každým členom vašej rodiny a trebárs aj s ďalšími vašimi miláčikmi.

Vytvorenie roztomilého fotoalbumu pre nový prírastok by malo byť hračkou. Ako ďalší špeciálny darček vyberte niekoľko obrázkov z vášho nového fotoalbumu a vytvorte osobný poznámkový blok s novým miláčikom pre každého člena domu.

zvierata

2. Citáty o zábavných maznáčikoch

Niektorí z našich miláčikov sú tak zábavní a skočia rovno do našich sŕdc. Čo takto ukázať ich najlepšie momentky pomocou špeciálnych citátov? Vyskúšajte „Niekto ma miluje“ sa záberom vášho roztomilého králika, ktorý si užíva svojich obľúbených dobrôt. Môžete si tiež nechať vyrobiť vlastnú fotohrnček, aby ste mohli obdivovať vášho vzácneho maznáčika aj u svojho stola.

3. Psíci v kostýmoch

Fotografie vášho psa v rôznych oblečkách sú na nezaplatenie. Pravdepodobne ste v priebehu rokov nazhromaždili celkom veľkú zbierku. Dajte ich všetky dohromady a vytvorte najlepší psí fotoalbum. Odmeňte svojho psa jeho obľúbenou pochúťkou a vodítkom s menom za to, že je tak dobrým športovcom.

zvierata1

4. Dobrodružstvá maznáčika

Ak je váš dom plný rôznych domácich maznáčikov, znamená to, že máte určite veľa záberov plných dobrodružstiev, ktoré môžete ukázať – záhrada, hory alebo miestny park. Fotoalbum s domácimi miláčikmi je ideálny – každý maznáčik môže mať vlastnú stránku, ktorou zvýrazníte, čím je každý z nich výnimočný.

Vyberte tie úplne najlepšie snímky a vytvorte foto na plátne alebo ich premiešajte a vytvorte koláž s rodinnými príslušníkmi tak, aby ste dotvorili príbeh o vašom miláčikovi.

Akonáhle začnete s prvým fotoalbumom domáceho maznáčika, nebudete môcť prestať. Budete chcieť vytvoriť ďalšie a ďalšie.

So svojimi domácimi miláčikmi môžete organizovať špeciálny fotenie pre viac foto materiálu. Majte na pamäti, že z každého fotoalbumu, ktoré vytvoríte, môžete urobiť úžasné darčeky pre tých, ktorí milujú vašich miláčikov rovnako ako vy.

zvierata2

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.