Inšpirácie

Nápady na darček pre neho k ukončeniu štúdia

absolvent

Či už dokončil strednú alebo vysokú školu, promócia je dôležitým medzníkom v živote každého mladého človeka. Signalizuje svetu, že je pripravený na ďalšiu kapitolu života. A vy chcete byť pri tom a povzbudzovať ho na každom kroku. Od podpory na jeho ďalšej ceste, až po oslavu jeho úspechov. Dajte mu vedieť, ako ste hrdí na jeho tvrdú prácu za posledné štyri roky.

Jednou z možností, ako osláviť jeho úspech, je vymyslieť perfektný darček. Bez ohľadu na to, či sa chystá pokračovať v štúdiu na vysokej škole alebo sa chystá začať pracovnú kariéru, darček k ukončeniu štúdia, ktorý si užije a aj skutočne využije, je tou správnou odmenou. Ak hľadáte perfektný darček, pozrite sa na tieto kreatívne (a užitočné) nápady na darčeky k ukončeniu štúdia.

Jedinečné darčeky pre absolventa

Či už oslavujete absolventa strednej alebo vysokej školy, nájsť perfektný darček pre mladého muža začínajúceho dospelý život môže byť ťažké. Od osobných obalov na plechovky až po bezdrôtovú nabíjačku na telefón, máme sprievodcu darčekov, ktorý vám pomôže – tu sú tie najlepšie darčeky, ktoré vášho absolventa určite potešia.

absolvent

1. Virtuálna party

Usporiadanie oslavy pre absolventa je zábavný spôsob, ako spojiť ľudí, na ktorých mu záleží skôr, než sa presunie do ďalšej fázy života. Aj keď sa bude jednať v dnešnej dobe asi iba o virtuálnu oslavu. Či už dokončil strednú alebo vysokú školu, vždy si bude pamätať, ako hrdá na neho bola jeho najbližšia rodina a priatelia.

2. Personalizovaná fotokniha

Personalizovaná fotokniha je skvelým darčekom, hlavne, ak sa váš absolvent sťahuje na internát a má obmedzený batožinový priestor. vzhľadom k tomu, že je tak skladná, osobná fotokniha môže byť obrovským ternom a zároveň zaberie minimum miesta. Nezabudnite zdokumentovať vaše obľúbené zábery z minulých ciest, výletov a dobrodružstiev.

absolvent1

3. Darčekový kôš k ukončeniu štúdia

Ak sa vám nedarí zhodnúť sa na jednom veľkom darčeku, darčekový kôš je skvelý spôsob, ako mu dať veľa menších darčekov s osobným nádychom. Pridajte dovnútra rôzne darčeky, ako je vlastný poznámkový blok, hracie karty alebo dokonca ploskačka s monogramom. Tým mu dáte veľa menších darčekov, ktoré určite využije.

4. Otvárač na fľaše

Váš absolvent, či už zo strednej alebo z vysokej, má zákonný vek pre pitie alkoholu. Otvárač na fľaše je darček, ktorý čerstvý absolvent určite ocení. Ak hľadáte darček, ktorý skutočne využije, je otvárač na fľaše dokonalým darčekom, ktorý určite poteší.

absolvent2

5. Zarámované fotky

Vlastné zarámované fotografie budú pre neho jedinečným darčekom, ktorým si určite vyzdobí svoje nové bývanie. Či už vytlačíte fotografie jeho a jeho drahej polovičky, priateľov alebo dokonca jeho psa, vysoko kvalitné fotografie v jedinečnom rámčeku sú jedinečným darčekom na pamiatku, ktorý určite ocení.

6. Dekoratívne vankúše

Vankúš na zákazku je skvelý darček, ktorý vášho absolventa zbaví stresu pri hľadaní dekorácií pre jeho nové bývanie. Dekoratívne vankúše sú pekný doplnok na internát alebo do prvého bytu. Bez ohľadu na to, v akej životnej fázy sa váš absolvent nachádza, sú vankúše darčekom, ktorý určite využije.

absolvent3

7. Obrázky na plátne

Ak dáte vášmu absolventovi vlastný fotoobraz jeho najlepších priateľov alebo jeho psa, je to skvelý spôsob, ako si so sebou do jeho nového bývania priviesť trochu domova. Ak študuje na vysokej škole, môžete dokonca do jeho darčekového koša zahrnúť fotoobraz spolu s niekoľkými zábavnými personalizovanými obalmi na plechovky. Bude to darček, ktorý si naozaj užije.

absolvent4

8. Nástenný kalendár s fotografiami

Pomôžte svojmu absolventovi zostať dochvíľni pomocou vlastného fotokalendára. Nech nezabudne na všetky skúšky, schôdzky a termíny. Na každý mesiac pridajte fotografie jeho stredoškolského športového tímu alebo vysokoškolského klubu, ktoré ho prekvapia a určite potešia.

absolvent5

Záverečné myšlienky

Tráviť s ním kvalitný čas a ukázať mu, ako veľmi vám na ňom záleží – to je ten najlepší darček k promócii, ktorý mu môžete dať. Či už dostane darčekovú kartu alebo vyrobíte darčekový kôš plný darčekov na mieru, váš absolvent určite ocení všetku tvrdú prácu a čas, ktorý ste venovali tomu, aby jeho ukončenie školy bolo špeciálne. Ak hľadáte ďalšie nápady na darčeky, ktoré budú určite hitom, pozrite sa na niektoré z našich ďalších obľúbených darčekov pre neho.

 

 

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.