Inšpirácie

Mäkké fotoknihy – nový produkt v Empik Foto

 Zvečnenie krásnych chvíľ na fotkách je prvým krokom k budovaniu spomienok. Druhým je vyvolanie fotiek a ich roztriedenie do albumov, aby ste sa na ne mohli pozerať kedykoľvek chcete. Pre Vás a Vašich blízkych sme vytvorili nový produkt. Mäkké fotoknihy majú mäkký obal a veľmi priaznivú cenu, prítom sú skvelou formou ukázanie reportáže z oslavy, firemného večierku alebo prázdnin.

Mäkké fotoknihy budú vhodne pre uchovanie rodinných snímok, ale sú tiež perfektným produktom pre majitelia firiem, hľadajúcich možnosti prezentácie svojich výrobkov alebo projektov zaujímavým spôsobom. Mäkkú fotoknihu navrhujete Vy, pomocou nášho intuitívneho editora, tak máte istotu, že konečný výsledok bude zodpovedať Vašim potrebám. Z našej strany garantujeme skvelú kvalitu tlače: fotky budú ostré a všetky detaily starostlivo zobrazené.

Čo to je mäkká fotokniha?

Inšpirácia pre vytvorenie mäkké fotoknihy je klasická fotokniha – produkt, ktorý sa medzi zákazníkmi teší najväčšej obľube. Táto moderná forma ukázania fotografii je skvelá pre prehliadanie v kľude domova. Nie je ale dosť malá a ľahká, aby ste ju mohli mať pohodlne pri sebe aj mimo domova.

Je to veľmi dôležité v situácii, keď používate fotoknihu ako portfólio prác alebo tovarov, alebo keď sa chystáte knihu niekomu darovať.

Mäkká fotokniha je:

  • za veľmi atraktívnu cenu,
  • na výber z 3 praktických formátov: 15×20, 20×20 a 20×30,
  • v mäkkej väzbe s gramážou 200 g / m2,
  • s mäkkými stránkami s gramážou 150 g / m2,
  • o rôznom objeme: od 14 až do 34 stránok,
  • stopercentne podľa Vášho projektu: vybrat`e rozloženie snímok a detaily väzby,
  • tlačená na kvalitnom kriedovom papieri, ktorý garantuje starostlivé zobrazenie fotografií a skvelú trvanlivosť produktu a živých farieb

Fotografie môžete zadať do mäkkej fotoknihy formou mozaiky, ako miniatúrne náhľady alebo zadať fotku na celú stránku. Vďaka tomu je skvelé predvedená a každý detail je krásne vidieť. Pozornosť divákov sa sústredí presne tam, kde ju chcete.

Pre koho vlastne mäkká fotokniha je?

Ponuku mäkkých fotokníh sme pripravili pre tých, ktorí chcú uchovať svoje práce a spomienky tradičnou formou. Digitálny nosič dát má veľký objem a pritom je veľmi kompaktný, ale nevyvolá tak emocionálne reakcie ako fotky vytlačená na papier.

Tradícia v modernom podaní – to je asi najlepší popis produktu, ktorý Vám máme radosť ukázať. Ponuka je veľmi zaujímavá pre:

  • osoby, ktoré chcú uchovať svoje spomienky na stránkach albumu a darovať je niekomu blízkemu, napríklad hosťom svadby alebo iné rodinní oslavy. Cena nákupu je nízka, tak si môžete bez problému dovoliť objednat aj väčšie množstvo kusov. Časové limitovane akcie, ktoré v Empik Foto mávame, sú ďalšou príležitosťou, ako ušetriť peniaze.
  • podnikatelia, ktorí potrebuju zostaviť profesionálnu portfólio svojich prác a mať ich vždy po ruke. Pracujete ako fotograf, grafik, maliar? Možno staviate domy, kladiete dlažbu, šijete oblečenie alebo poskytujete ďalšie služby? V dnešnej dobe dobre zhotovené fotografie realizovaných projektov sú tým, čo môže zákazníka presvedčiť k zvoleniu práve Vaše firmy. Využite toho a pripravte si u nás kompaktné, ale zároveň profesionálne a estetické portfólio. Všetko navrhnete Vy – vyberte fotografie, ktoré chcete zviditeľniť.

Mäkká fotokniha je modernou formou klasického albumu na nalepované fotky. Príprava projektu je veľmi rýchla, a vysoká kvalita tlače Vám zaručuje, že knihu budete použivať dlho. Ľahká kniha v mäkkej väzbe je jednoduchá pre uchovanie a prenášanie. Vďaka tomu môžete mať fotky svojich blízkych vždyky so sebou, rovnako ako ukážkové projekty realizované pre Vašu firmu. Portfólio v papierovej podobe môžete hneď ukázať každému, kto bude mať záujem o Vaše služby.

Máte vlastný, originálny nápad na použitie mäkké fotoknihy? Radi ho pre Vás realizujeme!

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.