Inšpirácie

Kreatívne nápady a motívy na oslavu 17. narodenín

Narodeniny0

Ako takmer sedemnásťročný chcete, aby vaša ďalšia oslava narodenín bola vzrušujúca, skoro dospelá a nezabudnuteľná. Pokiaľ sa jedná o oslavy narodenín dospievajúcich, na sedemnáste sa často zabúda. Je pravda, že tento vek ešte stále nie je ten veľký dospelý. Stále si však oprávnene zaslúži poriadnu narodeninovú extravaganciu.

Je to posledný rok vášho oficiálneho detstva, než vás legálne uznajú dospelým so všetkými právami a povinnosťami. Teraz, viac ako inokedy, môže byť tá doba vo vašom živote, kedy si želáte, aby ste boli o rok starší. Možno vás žiadne dobré nápady na oslavu 17. narodenín nenapadajú. Tieto nápady na oslavu 17. narodenín ukazujú, že vo vašom živote nastáva doba zmien a tiež vám umožnia pobaviť sa stále ešte ako mladistvý; najlepšie z oboch svetov. Existuje veľa rôznych spôsobov, ako osláviť svoje narodeniny. Preskúmajte naše nápady a získajte prehľad o tom, čo robiť na oslave 17. narodenín, ktorú si každý zapamätá.

Čo robiť na oslavu 17. narodenín

Oslava 17. narodenín by mala byť sofistikovaná a zábavná. Začnite poriadnym brainstormingom. Prvou vecou, ​​ktorú treba zvážiť, je typ oslavy. Ako formálna alebo neformálna má byť vaša party? Kľúčom je vybrať práve to, čo zdôrazňuje, kto ste alebo aké máte záujmy. Premýšľajte o štýle akcie, ktorá by ukázala vašu jedinečnú osobnosť. Ak ste pohodár, bude sa vám určite viac páčiť domáca oslava u vás. Ste dobrodružný typ? Potom usporiadajte oslavu niekde ďaleko a pozvite svojich najbližších priateľov. Najlepšie na tom je, že rozhodujete práve vy.

Narodeniny0

Pozvánky na 17. narodeniny

Nezabudnite rozposlať pozvánky priateľom a rodine. Snažte sa hostí informovať aspoň tri až päť týždňov vopred. Snažte sa tiež použiť narodeninové pozvánky, ktoré zodpovedajú štýlu večierku. Uistite sa, že ste uviedli všetky dôležité informácie, ako je kto, čo, kedy, kde a prečo sa večierok koná. Ďalšie informácie o tom, čo zahrnúť do pozvánky, alebo ako formulovať text pozvánky na večierok, nájdete na našom blogu.

narodeniny6

Kde usporiadať oslavu 17. narodenín

Ak hľadáte miesto, kde usporiadať oslavu 17. narodenín, máme pre vás tipy. Pozrite sa na tieto jednoduché možnosti, ktoré zúžia váš výber:

  • Domáci oslava: Pamätáte si narodeninové oslavy, ktoré vám rodičia usporiadali, keď ste boli mladší? Fáborky a balóniky zavesené všade možne, karaoke stroj alebo napríklad zápas vo videohrách? Je čas vyraziť domov pre kúsok tej staromodnej nemodernej zábavy. Lokácia ,,doma“ je ideálna pre večeru na záhrade a zábavné spoločenské hry. Navyše neexistujú žiadne obmedzenia, koľko alebo ako málo dekorácií môže okolo visieť. Domov je tiež ideálny, ak máte dlhší zoznam hostí. Pamätajte len, že je dôležité rešpektovať rodičov a to, že oni povolili oslavu vo vašom dome.
  • Miesto niekde vonku: Radi korčuľujete alebo chodíte do parku? Možno chcete len veľký tanečný parket, na ktorý váš dom nestačí. Nech už je cieľ vášho narodeninového večierku akýkoľvek, isté je len to, že vy a vaši hostia budete na večierku zaneprázdnení zábavou podľa vášho výberu. Vďaka tomu to bude jednoduchšie pri plánovaní narodeninových hier, pretože vaši hostia budú všetci zaneprázdnení rovnakou aktivitou. Aký skvelý spôsob, ako spojiť všetkých dohromady!
  • Naplánujte si výlet: Chceli ste vždy niekam cestovať? Kempovanie? Alebo do luxusného hotela? Pozvite niekoľko svojich najbližších priateľov, rovnako ako mamu alebo otca, na fantastický narodeninový výlet, ktorý si budete pamätať ešte veľmi dlho.

Všetko najlepšie k 17. narodeninám

Či už sa rozhodnete pre akúkoľvek oslavu narodenín, s našimi nápadmi bude vaša párty určite hitom. Akonáhle máte všetko naplánované, pohodlne sa usaďte a užite si oslavu. Koniec koncov, sú to vaše posledné maloleté narodeniny.

Narodeniny

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.