Inšpirácie

Ako požiadať o ruku v 6 jednoduchých krokoch (plus tipy, ako na to).

zasnubenie

Žiadosť o ruku vašej drahej polovičky je veľkým krokom vo vašom vzťahu. Bez ohľadu na to, ako dlho ste spolu, je to rozhodne monumentálny okamih. Aby ste mohli položiť otázku s úplnou istotou, vytvorili sme šesť jednoduchých krokov k dokonalej žiadosti.

Potrebujete inšpiráciu, ako a kedy požiadať o ruku? Žiadny problém! Uvádzame 12 najlepších a najvýznamnejších spôsobov, ako požiadať svoju lásku, aby ste spolu strávili zvyšok života. Či už je to počas krásneho západu slnka na horách alebo v parku, kde ste sa prvýkrát stretli, urobte z vašej žiadosti nezabudnuteľný okamih, ktorého si obaja budete navždy vážiť. Až bude všetko povedané a urobené, pozrite sa na naše nápady na kreatívne oznámenia vašich zásnub, kedy oznámite tú veľkú novinu svojim blízkym.

1. Buďte si istý, že ste ,,tým pravým”!

Než začnete premýšľať, že sa vyslovíte, je dôležité, aby ste si boli istí, že drahú polovičku milujete. Ak ju považujete za svoju jedinú spriaznenú dušu, pokračujte k ďalšiemu kroku.

zasnubenie

2. Uistite sa, že povie áno

Mali by ste si byť celkom istí, že osoba, ktorú sa chystáte požiadať o ruku, povie áno. To ale neznamená, že musíte prekvapenie úplne zničiť. Je však bezpečné viesť vopred niekoľko rozhovorov o spoločnej budúcnosti a vôbec názoru na manželstvo. Tým sa do budúcnosti vytvorí bezpečnejšie vzťah a zvýši to vaše sebavedomie.

3. Požiadajte o povolenie rodičov

Ak je vaša polovička a jej rodina tradičnejšia, požiadajte najskôr rodičov o súhlas k svadbe s ich dieťaťom. Je to nielen úctyhodné gesto, ale tiež vám určite pridá body a zlepší vzťah s budúcimi svokrovcami.

zasnubenie1

4. Nájdite perfektný prsteň

Niektoré páry dávajú prednosť výberu zásnubných prsteňov spoločne. Ak dávate prednosť tomu, aby tomu nechýbal prvok prekvapenia, požiadajte svoju polovičku, aby navrhla možnosti a umožnila vám urobiť konečné rozhodnutie, keď nie je blízlo vás. Uistite sa, že nech už vyberiete akýkoľvek prsteň, bude sa páčiť tvarom, veľkosťou a farbou. Zvážte aj vlastné gravírovanie pre ten extra špeciálne nádych.

5. Rozhodnite sa, kedy a kde chcete požiadať o ruku.

Našli ste ,,tú pravú“, našli ste prsteň – teraz stačí nájsť miesto! Nižšie uvádzame niektoré z najlepších a najobľúbenejších miest, ktoré vám pomôžu nájsť tú správnu cestu. Pamätajte si, že to bude príbeh, ktorý sa rozpráva aj nadchádzajúce roky, takže miesto a čas sú kľúčovými prvkami žiadosti.

zasnubenie2

6. Vyslovte otázku

V neposlednom rade si kľaknite na jedno koleno a požiadajte svoju lásku, aby si vás vzala. Možno ste trochu nervózny, ale ak budete postupovať podľa našich krokov, určite dostanete odpoveď, ktorú očakávate!

Akonáhle sa už rozhodnete, že sa chcete vysloviť, potom je zábavnou časťou je rozhodnutia to, ako to chcete celé urobiť. Či už sa rozhodnete požiadať o ruku v pohodlí domova alebo naplánujete prepracovanú hromadnú akciu, vaša láska určite ocení každé romantické gesto. Pre inšpiráciu si prečítajte našich 13 nápadov na romantické žiadosti.

zasnubenie3

Požiadajte na vami významný deň

Zdieľate vy a vaša láska rovnaký obľúbený sviatok? Zvážte, či si ten sviatočný čas neozvláštnit tým, že požiadate o ruku na Vianoce, Nový rok alebo napríklad Veľkú noc. Môžete tiež požiadať o ruku na narodeniny alebo spoločné výročie.

Požiadajte o ruku v obľúbenej reštaurácii

Vaša polovička bude svoju obľúbenú reštauráciu milovať ešte viac, ak tam položíte tú zásadnú otázku. Prekvapte ju a po dojedení svojho obľúbeného jedla si pokľaknite na jedno koleno. Určite to bude veľkým prekvapením.

zasnubenie4

Pripravte romantický piknik

Zabaľte krásny piknikový kôš so sektom, čerstvým ovocím a fantastickými syrami. Pripravte piknik uprostred svojho obľúbeného parku, kde si môžete užiť popoludnie na slnku. Po otvorení fľaše vína navrhnite najprv prípitok a potom navrhnite spoločný život.

Zapojte rodinu a priateľov

Urobte z veľkej chvíle rodinnú záležitosť. Nechajte svojich blízkych držať ceduľu s nápisom „Vezmeš si ma?“, keď vy a vaša polovička dorazíte na rodinné stretnutie.

zasnubenie5

Urobte si špeciálny výlet

Plánujete sa svojou láskou spoločnú dovolenku? Či už sa jedná o tropickú dovolenku alebo výlet po Európe, žiadosť na dovolenke bude ešte viac nezabudnuteľný. Len si nezabudnite zbaliť prsteň!

Žiadosť v zábavnom parku

Je vaša láska v srdci stále dieťaťom? Zvážte možnosť žiadosti v Disneylande alebo v jej obľúbenom zábavnom parku. Tým tomu pridáte to správne čaro. V rámci prípravy sa uistite, že máte konkrétny plán, kedy a kde v parku chcete o ruku požiadať. Zaistite, aby vás pri tom magickom okamihu niekto vyfotil a nechajte fotky vložiť do fotoknihy s tematikou Disney.

zasnubenie6

Vyslovte sa v prírode

Máte vy a váš miláčik radi prírodu? Cez leto choďte do kempu pri jazere a pokľaknite, zatiaľ čo polovička obdivuje vodu. Ďalšou možnosťou je, že pôjdete na jednu zo svojich obľúbených túr a požiadate o ruku v cieli alebo na vrchole. Prizvite niekoľko priateľov, aby šli s vami, aby vás v ten dôležitý okamih mohli odfotiť aj s tou divočinou v pozadí.

Choďte späť na miesto, kde ste sa prvýkrát stretli

Či už to bolo na vysokej škole, v reštaurácii alebo vo vašom rodnom meste, požiadať o ruku tam, kde ste sa prvýkrát stretli so svojou láskou, bude veľmi špeciálne pre vás oboch. Prejdite si v hlave všetko, čo si pamätáte zo dňa, keď ste sa stretli, než položíte otázku.

zasnubenie7

Žiadosť o ruku na pláži

Existuje dôvod, prečo sú žiadosti na plážach tak populárne. Západy slnka vytvárajú dokonale romantické prostredie. Vyberte si odľahlejšie pláž a pri prechádzke do piesku napíšte „Vezmeš si ma?“, alebo s mušlami alebo to napíšte na surf.

Znovu pripravte svoje prvé rande

Kópia vášho prvého rande vám iste prinesie späť pekné spomienky medzi vami a vaším milovaným človekom. Ak ste šli do reštaurácie, ktorá sa vám obom páčila, skúste si rezervovať rovnaký stôl, u ktorého ste jedli na svojej prvej schôdzke. Ak ste išli do kina na prvé rande, pripravte filmovú noc a sledujte film, ktorý ste prvýkrát videli spolu.

zasnubenie8

Raňajky do postele so žiadosťou o ruku

Žiadosť o ruku v pohodlí vášho domova vám dáva šancu urobiť tento okamih super osobným. Doprajte svojej láske jej obľúbené raňajky. Palacinky, toasty, vajíčka, vafle a kávu. Naservírujte to na personalizovaný podnos, ozdobte posteľ peknými lupeňmi ruží a po prebudení položte otázku.

Rande

Ak chcete, aby bol návrh prekvapením, choďte so svojou láskou na obyčajné rande, aby to nebolo nápadné. Nechajte ju, nech si vybere, čo budete robiť a kam pôjdete. Na konci noci jednoducho pokľaknite na jedno koleno a požiadajte ju, aby ste spolu strávili zvyšok života. Určite to nebude tušiť.

zasnubenie9

Žiadosť o ruku nemusí byť len desivou skúškou. Ide o to urobiť ďalší krok vo vašom vzťahu a osláviť vašu lásku k sebe navzájom. Ktokoľvek môže pripraviť dokonalé zásnuby, ak si verí. Dôležité je byť sám sebou a byť pripravený. Počas príprav svadby sa uistite, že viete, čo by ste mali zahrnúť do pozvánky na zásnubný večierok a prejdite si nápady na svadobné oznámenia, ktoré bude pre vás to pravé.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.