Inšpirácie

Co darovať učiteľovi na koniec školského roka?

ucitel konec roka darek

Školský rok sa blíži ku koncu. Dôležité sú nielen známky na vysvedčení, ale aj milé darčeky pre učiteľa. Tento rok bol trochu zvláštny, ale o to viac si naši učitelia zaslúžia pekné poďakovanie za svoju prácu. Aj drobný darček je skvelý spôsob, ako vyjadriť vďačnosť a dobrý pocit z vykonanej práce. Premýšľate, čo by bolo vhodné? Kvetina nie je jedinou voľbou! Skúste pomyslieť na maličkosť, ktorá pôsobí dojatím a úsmevom – malý darček s fotografiou.

Darčeky pre triedneho učiteľa a ďalšie na koniec školského roka je tradícia. Malý darček stojí za to nielen kvôli tradícii, je aj ďalší, oveľa príjemnejší dôvod. Každý učiteľ bude jednoducho rád a potešený darčekom vymysleným len pre neho.

Vieme, že darček je super nápad, zostáva len rozhodnúť, čo to bude. Kytica je univerzálny, darček, nič ňou nepokazíte, ale … rýchle príde o svoje čaro, pretože zvädne. Rozhodne stojí za to uvažovať o malom darčeku, ktorý s obľúbeným učiteľom zostane po dlhšiu dobu. Takouto skvelou voľbou sú fotodarčeky!

Prečo? Pretože:

  • Môžete zvoliť praktický predmet, ktorý bude učiteľ používať každý deň. To znamená, že na Vás bude myslieť po dlhšiu dobu.
  • Sú personalizované, môžete zvoliť ľubovoľnú fotku. Môžu to byť fotografie celej triedy, samotného učitelia alebo napríklad z akcie, s ktorou sa spája zaujímavý príbeh.
  • Môžete darček navrhnúť online – Empik Foto ho môže doručiť priamo učiteľovi alebo aj na adresu školy. Je to na len na Vás!

Ktorý fotodarček bude najvhodnejší pre učiteľa?

Je veľa možností! Potrebujete sa predovšetkým rozhodnúť, či je darček len od Vás alebo napríklad od celej triedy. Potom už viete, či potrebujete menšie darček za dobrú cenu alebo sa vrhnete na väčší projekt.

Menšie darčeky perfektná pre tú príležitosť sú napríklad:

dakujeme

  • fotohrnček – čo tak napríklad s obľúbenou hláškou Vášho učiteľa?

  • zošit so snímkou ​​- nie je drahý a je veľmi praktický. S fotkou Vašej triedy bude Váš učiteľ každý deň myslieť na svojich obľúbených žiakov.

Ak bude darček od celej triedy, máme tu pár skvelých nápadov:

  • fotoobraz na plátne – napríklad s fotkou ​​celej triedy spolu s triednym učiteľom,
  • plagát – napríklad tablo fotiek všetkých žiakov,

tablo-sk-matura_5ec2a39fa4487

  • fotokniha – môžete navrhnúť triednu kroniku plnú skvelých príbehov, spomienok a snímok z rôznych školských chvíľ,
  • krabička na fotografie s balíčkom obľúbených spomienok vyvolaných na luxusnom papieri.

Ako si objednať darček pre učiteľa?

Stačí naozaj niekoľko minút. Ako na to? Začnite vybraním fotografií, ktoré budú dekorovať Váš darček. Na Empik Foto si môžete ich nahrať priamo z PC alebo mobilu, ale aj z Facebooku alebo Instagramu.

Hotovo? Tak teraz potrebujete:

  1. Zvoliť druh darčeka (alebo viac ako jeden!),
  2. Pripraviť návrh pomocou intuitívneho editora Empik Foto (v mobile alebo cez PC),
  3. Potvrdiť Váš návrh a rozhodnúť, koľko kusov chcete objednať – treba chcete darovať malý darček všetkým učiteľom.

Hotovo! Akonáhle potvrdíte objednávku, začína naša práca – vytlačíme darčeky a pošleme ich na uvedenú v objednávke adresu, pokojne priamo na adresu školy!

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.